FAQ

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan samler jeg mit modelskib?
Når du modtager et produkt fra Njordsejl.dk, er produktet samlet når du modtager det. Det eneste du skal gøre er, at hejse sejlet. Der findes kun én rigtig måde, som snorene kan sidde på, så du kan ikke gøre det forkert. På hver snor sidder en lille knude, som er dén du trækker i for at regulere sejlet. For enden af hver maste sidder en lille nål, som skal i det lille hul på hhv. skroget og den største maste. Vær opmærksom på, at alle snore er viklet ud i korrekt position.

Skulle der opstå problemer eller spørgsmål i forbindelse med dette, kontakt os på mail kontakt@njordsejl.dk                                                                                  

Medfølger standfoden når jeg køber et modelskib?
Ja, der medfølger en standfod når du køber et modelskib hos NJORDSEJL. Foden sidder fast på skibet, og kan ikke tages af. Den flade fod gør det muligt at placere modelskibet på alle vandrette overflader (gulv, kommode, bord, skænk, skab reol mv.)

Hvordan ved jeg at mit køb er gennemført?
Når du laver en ordre hos NJORDSEJL vil du kort tid efter transaktionen modtage en ordrebekræftelse på mail. Skulle det ske at du ikke modtager en ordrebekræftelse (senest 5 minutter) efter transaktionen, kontakt os på mail kontakt@njordsejl.dk

Hvornår kan jeg forvente at modtage min vare?
NJORDSEJL afsender alle ordrer inden for 1-3 hverdage. Alle varer bliver leveret med Post Danmark til nærmeste posthus inden for 2-5 hverdage. 

Jeg har problemer med at lave en ordre. Er der nogen jeg kan kontakte?
Skulle der opstå problemer i forbindelse med at lave en ordre, er du velkommen til at kontakte os på mail kontakt@njordsejl.dk

Hvordan returnerer jeg min vare?
Skulle det ske at det fremsendte produkt ikke lever op til dine forventninger, kan du returnere produktet og få pengene tilbage. Produktet modtages retur hvis følgende er opfyldt:

  • Varen er i original emballage og i samme stand som ved modtagelse
  • Kunden betaler de forsendelsesomkostninger der er i forbindelse med returneringen. Kunden er ligeledes ansvarlig for at forsendelsen når ubeskadiget frem. Hvis kunden ønsker at aflevere produktet fysisk, kan dette aftales telefonisk eller via mail kontakt@njordsejl.dk
  • Kopi af faktura vedlagt

OBS*
Inden varen sendes retur bedes du kontakte njordsejl.dk
Varen sendes retur til følgende adresse:

Njordsejl.dk
Jyllandsgade 22. 2tv
8900 Randers C

Hvor lang reklamationsret har jeg?
Der ydes altid 2 års reklamationsret på produkter som er købt hos NJORDSEJL. De 2 år gælder fra den dag du har modtaget din vare. Reklamationsretten gælder hvis denne er berettiget, og at fejlen på produktet ikke er opstået som følge af fejlagtig brug, eller en uhensigtsmæssig håndtering. 

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, bedes du sende en mail til kontakt@njordsejl.dk

Hvordan fortryder jeg et onlinekøb?
I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret når du handler online. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, varerne bliver leveret til dig.
For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du meddele njordsejl.dk, at du ønsker at fortryde dit køb. Det kan du gøre ved at sende en mail til kontakt@njordsejl.dk med dit ordrenummer som overskrift, eller du kan ringe på tlf.: 28 49 31 94