Inspiration

Vores modelskibe findes i 3 forskellige størrelser, og det kan være svært ud fra et billede, at definere størrelsen og forestille sig den perfekte placering i din bolig, på kontoret eller i dit sommerhus. Vi vil gerne gøre det lettere for dig og har derfor taget nogle billeder som kan hjælpe dig på vej; 1 skænk, 3 forskellige modelskibe.

Modelskibe 120 cm.
Dette skib er ideelt at udstille på enten gulvet eller en stor skænk, hvor der er højt til loftet eller god plads omkring. Modelskibet behøver ikke understøttes af andet interiør, da det i sig selv er utrolig dekorativt og prangende. Modelskibet er til dig som ønsker, at modelskibet skal være i fokus i din indretning.

*Se nedenstående billede for inspiration.


Modelskibe 100 cm.
Dette skib egner sig ligeledes godt på en stor skænk, kommode eller gulv. Selvom det ikke lyder som den store forskel fra skibet på 120 cm., er der væsentlig forskel på hvordan modelskibet kommer til udtryk.

Modelskibet på 100 cm er ideelt til dig med lidt færre kvadratmeter, men som stadig ikke vil gå på kompromis med ekstravagant interiør i bolig, på kontoret eller i sommerhuset.

*Se nedenstående billede for inspiration.

Modelskibe på 70 cm.
Dette skib egner sig bedst på en mindre reol eller i vindueskarmen. Med det sagt betyder det ikke, at skibet ikke egner sig på en lignende skænk som vist på billedet, men er det tilfældet, synes vi, at skibet har brug for andre ’elementer’ omkring sig.

*Se nedenstående billede for inspiration.

Dette er blot guidelines til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning ift. valget af størrelsen på dit nye modelskibe. Der er ingen regler for hvor man kan eller skal sætte skibet.

Er du stadig i tvivl, så se flere inspirationsbilleder nederst på siden.